Daar waar ik voorheen de Circle of Creation met veel plezier gaf is me nu al een tijdje duidelijk dat de Circle toe is aan verandering. Verbetering, aanpassing aan de huidige energie en passend bij mijn eigen groei en die van de mensen die graag meedoen.

In essentie zullen we hetzelfde doen; intenties zetten, loslaten wat niet meer dient en vooral op reis gaan in ons eigen, magische, binnenste.

Omringd door de energie van speciaal geselecteerde stenen en andere magie zullen we in een tijdsbestek van ongeveer anderhalf uur kijken naar waar we staan, wat we willen veranderen voor onszelf en wat we willen bekrachtigen.

Onder leiding van de energie van het moment zal ik een geleide meditatie geven waarin we door onze innerlijke wereld gaan reizen en de schatten die daar verborgen liggen ontsluieren.

Dit alles vindt plaats in de fijne ruimte van Reflection of a Soul, het atelier van Karen Scheffers.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten met elkaar, je vragen te stellen die opkomen en te winkelen in de Mineralenwinkel.

We beginnen om 19:30, de deur zal om 19:00 open gaan en we eindigen rond 21:00.

De eerstvolgende datum is vrijdag 15 september en de kosten bedragen €22,- per persoon.

Voor wie daar behoefte aan heeft ben ik na afloop beschikbaar voor een korte kaartlegging om jouw reis van de avond verder te duiden en eventueel handvatten mee te geven om je intenties nog meer kracht bij te zetten.

Lokatie: Jansstraat 46 in Haarlem. Parkeren kan t goedkoopst in de P garage bij het station. Vanaf station Haarlem is het een kleine 10 minuten lopen.

Datum aankomende Circle: vrijdag 11 augustus

Voor vragen en aanmelden kun je me bellen/appen op 06 24 22 18 69 of mailen: info@mariellediemel.nl